Ascot tactiek

Ascot tactiekHet is lastig om elke keer opnieuw exact het goede getal te raden. Sterker nog volgens de echte kenners is er een kans van slechts 2% dat je het meteen goed geraden hebt. De kans is dus echt heel klein dat je direct wint door een fiche in te zetten op je geluksgetal. Toch zijn er elke dag nog spelers die op deze manier roulette proberen te spelen en te winnen. Dit hoeft in principe niet want er is ook een strategie die je kan toepassen. Op onze website hebben we meerdere systemen staan die je kan toepassen bij een potje roulette. Eén ervan is de Ascot tactiek. Dit is een strategie waarbij je winkansen verhogen en niet hoeft te hopen tot het balletje eindelijk op 20 valt.

Spelen met enkelvoudige kansen

2% winkans is te weinig om echt te winnen. Dit moet de bedenker van dit systeem gedacht hebben. Daarom besloot de maker van de strategie op een andere manier in te zetten. Namelijk op de enkelvoudige kansen. De winkans van een enkelvoudige kans is net geen 50%. De kans dat het balletje valt op het winnende getal is dus een stuk groter. Alleen dit keer zet je niet meer in op getallen. Bij de enkelvoudige kansen zet je in op rood/zwart of even/oneven. Het getal dat valt kan zwart of rood zijn. Jij moet voorspellen welke kleur die is. Er is alleen één getal en dat is de 0 deze is groen. Dit is het huisvoordeel. Als de nul valt is de inzet van alle spelers altijd voor het casino. Hierdoor is de winkans net geen 50%.

Een oplopende reeks maken

Voor je begint met spelen ga je een oplopende reeks maken. Het idee klinkt als Fibonacci, maar hierbij zit echt een som eraan verbonden. Dit is bij Ascot absoluut niet zo. Het is gewoon een reeks van 7 getallen die willekeurig uitgekozen is en oploopt. Een voorbeeld reeks kan zijn: 5 – 10 – 12 – 15 – 20 – 21 – 25. Je ziet dat de reeks heel willekeurig kan zijn zolang deze maar oploopt. Zorg er ook voor dat de reeks binnen je budget past. Tel je reeks bij elkaar op en kijk of je dit kan inzetten en of je nog geld overhoudt. Als dit allemaal klopt heb je een prima reeks te pakken om op in te zetten.

Inzetten volgens het Ascot systeem

eenkelvoudige kansenJe hebt een reeks gemaakt. Nu pak je het middelste getal uit de reeks. In ons geval is dit 15 in ons voorbeeldreeks. We zetten € 15 in op rood. Het is nu in spanning afwachten of rood gaat vallen. Win je? Dan ga je een stap vooruit. Je gaat nu € 20 inzetten op rood. Verlies je? Dan ga je terug naar het middelste punt € 15 en je pakt het getal ervoor in dit geval € 12. Dit zet je nu in op rood. Als je opnieuw verliest ga je weer een stap achteruit. Als je weer wint ga je weer terug naar het begin. Je blijft zo heen en weer schuiven en je profiteert optimaal van een winreeks.

Verliezen laag houden

Het idee achter Ascot is dat je bij roulette vaak een paar keer achter elkaar wint om vervolgens een paar keer achter elkaar te verliezen. Dit noemen we een win of verliesreeks. Het idee is om bij een winreeks zo optimaal mogelijk te profiteren. Door zoveel mogelijk in te zetten en te cashen. Bij een verliesreeks wil je het verlies zo klein mogelijk houden dus ga je vol gas in z’n achteruit. Op het moment dat je weer aan een winreeks bezig bent verhoog je de inzet. Je vangt zo verliezen op en verdubbelt je winst.

Verklein het risico op een groot verlies

In de praktijk blijkt vaak dat je het risico op een groot verlies verkleint. Op de momenten dat je niet wil verliezen pak je zo min mogelijk verlies. Je zorgt ervoor dat het verlies klein blijft. Op het moment dat het er wel toe doet pak je de meeste winst. In de praktijk blijkt hierdoor dat het verlies vrij beperkt blijft. Dit is een fijn idee helemaal als je geen groot verlies wilt pakken. Bij sommige systemen neem je zoveel mogelijk risico om maar op winst uit te komen. Bij dit systeem werkt het anders en beperk je de verliezen zoveel mogelijk.

Wanneer stop je met spelen?

Het punt van stoppen is bij elk systeem belangrijk. Bij Ascot valt het op dat je slechts 7 getallen hebt. Aan beide kanten kunnen de getallen opraken. Op het moment dat je getallen op zijn ga je er geen nieuwe getallen achterplakken. Je stopt dan definitief met spelen. Dit is lullig, maar helaas moet je soms je verlies pakken of in andere momenten je winst. Het kan dus echt twee kanten opgaan. Je kan winnen of verliezen en er is geen tussenweg bij dit systeem.

Wat is onze ervaring met de strategie?

gokspelletjeOnze ervaringen zijn wisselend. Het komt echt aan op geluk. Je kan het spel met een goede winreeks vrij snel uitspelen. Maar het komt ook voor dat je oneindig vaak heen en weer schuift om uiteindelijk te verliezen. Het kan alle kanten op, maar het blijft natuurlijk ook een gokspelletje. Bij een goede winreeks kan je wel een leuke winst pakken. In 4 stappen kan je namelijk winnen. In ons voorbeeld zou je dan € 162 winst maken. Je neemt met Ascot iets meer risico op verlies, maar dit wordt wel duidelijk beloond.

€250 + 100 FS