Kavouras strategie

Kavouras strategieHeb je ooit gehoord van de Kavouras strategie? Goede kans van niet: dit systeem om roulette te spelen is nog maar een paar jaar oud. Maar de Kavouras biedt een hoge kans dat je veel spins wint en daarmee winst binnenhaalt. Het lijkt een ingewikkelde strategie, met veel verschillende inzetten, maar dat valt reuze mee. Wil je deze spannende nieuwe strategie begrijpen en zelf uittesten? Lees onze bespreking van het Kavouras systeem hier.

Wie heeft de Kavouras bedacht?

De professionele roulettespeler Kavouras heeft de naar hem genoemde methode ontwikkeld en er in 2011 over gepubliceerd. Dat maakt dit een heel jonge roulettestrategie: de klassieke en populaire methoden zoals de Paroli, d’Alembert strategie en de Martingale tactiek dateren uit de 18e eeuw.chaotisch spel

Kavouras heeft zijn strategie met precisie in elkaar gezet, met zijn jarenlange ervaring en kennis als referentie. Zijn nieuwe methode moest aan de volgende eisen voldoen.

  • De inzetten moesten laag kunnen blijven;
  • Elke keer dat een speler wint moest dat compenseren voor de inzetten én winst geven;
  • De winstkans moest hoog zijn;
  • De inzetten moesten chaotisch over de speeltafel verdeeld zijn. Want, zei Kavouras, roulette is in de kern een chaotisch spel. Dus een succesvolle strategie moest ook van nature chaotisch wezen.

Hoe speel je de Kavouras?

De Kavouras is een systeem waarbij je elke spin dezelfde bets plaatst. De bets zijn combinaties van getallen: splits, een corner, een dubbele straat. Dat zorgt voor een wilde verdeling van inzetten over het bord, maar wel eentje die heel veel verschillende nummers bedekt. Maar liefst 20 van de 37. Dit geeft je een buitengewoon hoge winstkans per spin: niet minder dan 54%. Hoe speel je met de Kavouras?

Stap 1: kies je basisinzet

Je mag helemaal zelf weten welk bedrag je inzet. Je hoeft niet, zoals bij de Paroli-tactiek, telkens je inzet te verhogen. Kies dus een basisinzet die je je kunt veroorloven, maar die ook voldoende winst oplevert bij vermenigvuldiging ervan. Je moet bij de Kavouras telkens acht eenheden inzetten. Stem je basisinzet daarop af.

Stap 2: de inzetten plaatsen

hoe inzetten plaatsenBij deze methode zet je op heel veel getallen in. Niet op volledige getallen, maar altijd op getallencombinaties. Het gaat om vijf splits, één dubbele rij en één corner. Zo zet je in.

  • Plaats bets van 1 eenheid op de van de volgende vijf splits. 8 en 11, 13 en 14, 15 en 18, 17 en 20, 27 en 30;
  • Plaats een bet van 2 eenheden op de dubbele straat met daarin de getallen 31, 32, 33, 34, 35, 36;
  • Plaats een bet van 1 eenheid op de corner met daarin de getallen 0, 1, 2 en 3.

In totaal zet je per spin maar liefst 5 + 2 + 1 eenheden van je basisinzet in. Stel dat je basisinzet 5 euro was. Elke spin kost je dan € 40,– aan totale inzet. Onthoud dat getal even, want we gaan zo uitrekenen hoeveel winst je kan maken.

Stap 3: winst maken

Als je verliest (de kans daarom is 46%) dan is dat jammer: je bent je inzetten kwijt. In tegenstelling tot bij de Martingale strategie ga je niet proberen je inzetten terug te winnen. Je begint de volgende ronde gewoon met precies dezelfde inzetten.

Maar als je winst, dan is dat (uiteraard!) een prima situatie. Want elke winst van de rare bets van de Kavouras compenseert dan voor je inzetten, en je behaalt nog winst ook. Laten we het even narekenen.

  • Wordt één van de getallen van de  vijf splits geworpen? Je krijgt dan maal je inzet uitbetaalt, en je houdt 10 keer je totale inzet aan winst over: € 400,- in het voorbeeld.
  • Wordt één van de getallen van de dubbele straat geworpen? Je krijgt dan 6 maal je inzet uitbetaalt. Je hebt een dubbele inzet op deze dubbele straat geplaatst, dus je houdt 4 keer je totale inzet aan winst over: € 160,- in het voorbeeld.
  • Wordt één van de getallen van de corner geworpen? Je krijgt dan 9 maal je inzet uitbetaalt, en je houdt 1 keer je totale inzet aan winst over: € 40,- in het voorbeeld.

Samenvatting

De Kavouras methode geeft je een hoge kans op winst, en mooie winstmarges. De strategie eist geen moeilijke berekeningen of verhogingen van je inzetten. Tegelijk zie je dat je als één van de splits geworpen wordt, je tien keer je inzet aan winst maakt.

veilige tactiekWat zijn de voordelen van de strategie?

De Kavouras is een vrij veilige strategie. Het grootste voordeel is dat elk van je inzetten je winst kan opleveren. Altijd als één van jouw getallen valt verdien je minimaal al je inzetten terug, én verdien je een winst. Die varieert van 1 tot 10 keer je oorspronkelijke totaalinzet. En spelers die de pest hebben aan verliezen worden waarschijnlijk ook blij van de Kavouras. Door een uitgekiende methode van inzetten is je winstkans elke spin maar liefst 54%. Kortom, er kleven genoeg pluspunten aan deze methode om hem even rustig te bekijken.

Voor wie is deze strategie geschikt?

Als je voor het eerst de Kavouras ziet kan je in de war raken door het grote aantal inzetten op verschillende getallencombinaties. Maar je hoeft maar één combinatie te onthouden: elke bet is hetzelfde bij de Kavouras. Je hoef ook geen ingewikkeld schema te onthouden om je inzetten te verhogen, of winstkansen te berekenen. Kortom, de Kavouras methode is goed geschikt voor beginnende roulettespelers. Maar ook als je al jaren ervaring hebt en graag nieuwe methoden uitprobeert, dan is het zeker de moeite om hier eens mee te experimenteren.

€250 + 100 FS